Çorlu'da Hava Kanalı İmalatı ve Hesaplaması

Havalandırma sistemlerinin en önemli ögelerinden biri de hava kanallarıdır. Havalandırma kanallarının sağlıklı bir şekilde monte edilmesi ve uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir olması çok önemlidir. 

Dizayn Mekanik Havalandırma olarak her hizmetimizde olduğu gibi havalandırma kanalı imalatında da uzman ekibimizle birlikte kaliteye önem vermekteyiz. Galvaniz ve paslanmaz olarak ürettiğimiz hava kanallarımız yıllarca yıpranmadan ve güvenle kullanılabilir özelliklerdedir. Prizmatik hava kanalı, galvanizli hava kanalı ve paslanmaz hava kanalı çeşitlerimiz de mevcuttur.

Havalandırma kanalı hesaplama noktasında ekibimizle iletişime geçtiğiniz takdirde en uygun ve en sağlıklı olacak şekilde hesaplamalar yapılarak sizlere sunulmaktadır. Yeterli malzeme kullanılarak havalandırma tesisatınız en sağlıklı ve uzun ömürlü, kullanışlı olacak şekilde hesaplamalar yapılır.

Hava kanalı fiyatları konusunda kaliteden ödün vermeyen firmamız hem kaliteli hem de en uygun fiyatlarla sizlere yardımcı olmaya hazır. Uygun fiyat demek her zaman kaliteli ürün demek değildir. Biz Dizayn Mekanik Havalandırma Sistemleri olarak hem en kaliteli hava kanallarını hem de en uygun fiyatlarla sizlere sağlıyoruz. Bu sayede uygun fiyata almış olmakla kalmayıp kaliteyi de satın alıyorsunuz.
Yukarı
tanıtım filmi